top of page

ÜZLETI RENDEZVÉNFOTÓZÁS

Professzionális

rendezvényfotók

bármilyen körülmények között

Önnek fontos, hogy rendezvénye jól sikerüljön. Azonban gondolt már arra, hogy időtlenné tegye azt? A tökéletes rendezvényfotót számos célra fel tudja használni, a céges imázs építéstől a sajtómegjelenésig.

 

Mi garantáljuk a minőséget: akár 3 fotóssal, fotós felszerelések széles skálájával (műtermi fények, fotóháttér) és professzionális utómunkával (retusálás, képek akár nyomtatott megjelenésre) dolgozunk.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?

Kitelepített stúdió

Professzionális felszerelésünk lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között tökéletes képeket készítsünk. Igény esetén akár műtermet telepítünk rendezvénye helyszínére fotós háttérrel (lehetőség van greenbox technológiával a háttér utólagos cseréjére is). Amennyiben rendezvénye ezt megköveteli, akár több, műtermi lámpákkal berendezett helyszínt is ki tudunk alakítani.

Több fotós, összeszokott csapat

Nagyobb  rendezvényekre akár három fős fotós csapat is kérhető, így sokkal több minőségi kép készül. Garantáljuk, hogy rendezvényén minden fontos pillanat megörökítésre kerül.

Utómunka

Nálunk a munka nem fejeződik be a fotók készítésével. Utómunka technikák széles tárházát használjuk, hogy az Ön által megálmodott látványvilág jelenjen meg a képeken. Kérésére arc retusálást is végzünk a fotókon.

 

A képeket az őket hordozó médiumnak megfelelően utómunkázzuk: webes használat esetében a weboldalhoz igazított színvilág és megjelenés, print anyagban a kiadvány arculatához illeszkedő látványvilág.

MIÉRT HASZNOS ÖNNEK A PROFESSZIONÁLIS FOTÓSOROZAT?

PR ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Szemben a hobbifotós kollégák egyéni felhasználásra alkalmas képeivel a professzionális eszközökkel és tapasztalattal készített fotók számos területen hasznosan felhasználhatóak :

A tökéletes minőségű fotókat kollégáik szívesen osztják meg közösségi médiumok felületein, ezáltal vírusmarketing eszközként is kiválóan használhatóak. A munkatársak által megosztott képek pedig további PR értékkel bírnak, hiszen a vállalat imázsát építik, ha a kollégáik magáncélból is használják a céges rendezvényen készült fotókat.

más-szemmel

Az alkalmazott fotográfián kívül a művészeti fotográfia területén is tevékenykedünk. Az így készült képek szubjektíven, a résztvevők szemszögéből mutatják be a rendezvényt, kiválóan kiegészítve a dokumentálásra szánt sorozatot. Amennyiben igény van rá, elővesszük a fotóművészként használt látásmódunkat, és készítünk egy rövidebb sorozatot, ahol képeink a rajtuk ábrázolt történet egész kontextusát megjelenítik, ezáltal nem csak megszűnnek kétdimenziósnak lenni, hanem az időt kiterjesztve történeteket mesélnek.

offtopik_2015812_kozonseg-49
bobesbobek_20160120_PIM-6

Referenciáink

közül néhány

EGYEZTETÉS

HELYSZÍNI FOTÓZÁS

PRÉMIUM FOTÓK

Ez tényleg ennyi.

Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne időtlenné tenni egy Önnek fontos eseményt, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeim egyikén.

RENDEZVÉNY

-- Többféle médiumra optimalizált    fotók 

-- 3 munkanapon belüli átadás

-- Kérésre kitelepített stúdió

-- Akár 3 fotós

Bokor Krisztián

+36 30 516 2563

hello@

nirvanartphoto.com

25.000 Ft + ÁFÁ-tól

Mivel minden esemény egyedi, ezért az Ön rendezvényére vonatkozó teljes díjszabásunkat

(kiszállás, mobil stúdió, stb...) telefonos egyeztetésünk alapján e-mailben küldjük

bottom of page