RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

A legjobb pillanatok

Képekben

Bárhol, bármikor

Fotózás mellett zenészként, előadóként rendszeresen megfordulunk a színpadon, ezért pontosan tudjuk, hogyan lehet úgy megörökíteni egy rendezvényt, hogy a fotókat nézve tökéletesen visszaadja az ott létrejött atmoszférát.

Koncertektől kezdve vállalati rendezvényeken keresztül kiállítások megnyitójáig bármilyen rendezvényt prémium minőségben fotózunk.

Akár 3 fotóssal, célra fejlesztett felszerelések széles skálájával (műtermi fények, fotóháttér) és professzionális utómunkával (retusálás, képek akár nyomtatott megjelenésre) dolgozunk.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

A céges rendezvényektől a pesti undergroundig

Néhány éve az öltönyt cseréltük le fényképezőre, így számos céges rendezvényen vettünk részt. Szabadidőnkben gyakran állunk a színpad másik oldalán zenészként, kortárs költészeti előadóként, ami hasznos tapasztalat, hogy a legszebben adjuk vissza fotókon egy rendezvény hangulatát. A végigbulizott tíz évben pedig megtanultuk, hol készülnek a legjobb fotók: a party kellős közepén.

Célnak megfelelő, professzionális felszerelés

Évek tapasztalata alapján a legjobb eszközöket válogattuk össze, ezért az egyébként kihívást jelentő fényviszonyok között is tökéletes képeket lövünk. Sőt, szeretjük, és mondhatni, hogy keressük a kihívásokat.

Több fotós, összeszokott csapat

Nagyobb rendezvényekre igény esetén akár három fős csapattal is megjelenhetünk. Így garantáljuk, hogy a rendezvény minden fontos pillanata megörökítésre kerül.

Utómunka

Ahogy a filmes korszakban, ugyanúgy a digitális érában is szükség van a fotók előhívására, annyi különbséggel, hogy a sötétkamrát számítógépre cseréltük. A képek utómunkáját minden esetben rendezvényed hangulatához alakítjuk, hogy pontosan tükrözze a minőségét, atmoszféráját.

 

A képeket az őket hordozó médiumnak megfelelően utómunkázzuk: webes használat esetében a weboldalhoz igazítjuk színvilágot és megjelenést, print anyagban a kiadvány arculatához illeszkedő látványvilágot hozunk létre. Természetesen az igényeidnek megfelelően.

MIÉRT HASZNOS SZÁMODRA A PROFESSZIONÁLIS FOTÓSOROZAT?

Szemben a hobbifotós kollégák egyéni felhasználásra alkalmas képeivel a professzionális eszközökkel és tapasztalattal készített fotók számos területen hasznosan felhasználhatóak :

PR ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A tökéletes minőségű fotókat a rendezvény résztvevői szívesebben osztják meg közösségi médiumok felületein, ezáltal vírusmarketing eszközként is kiválóan használhatóak

más-szemmel

Az alkalmazott fotográfián kívül a művészeti fotográfia területén is tevékenykedünk. Az így készült képek szubjektíven, a résztvevők szemszögéből mutatják be a rendezvényt, kiválóan kiegészítve a dokumentálásra szánt sorozatot.

 

Amennyiben igény van rá, elővesszük a fotóművészként használt látásmódunkat, és készítünk egy rövidebb sorozatot, ahol képeink a rajtuk ábrázolt történet egész kontextusát megjelenítik, ezáltal nem csak megszűnnek kétdimenziósnak lenni, hanem az időt kiterjesztve történeteket mesélnek.

füstöt kifújó lány
szigorú emberek
arc és mikrofon a feketeségben
egy jól megérdemelt cigi
félelmetes tekintet
vadász szezon megnyitó
feszült figyelem
három ember és a boldogság
egy nő üvölt egy férfi fülébe
beszéd a mikrofonba

Partnereink

közül néhány

EGYEZTETÉS

HELYSZÍNI FOTÓZÁS

PRÉMIUM FOTÓK

Ez tényleg ennyi.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd időtlenné tenni a befektetett energiával létrehozott rendezvényed, keress az alábbi elérhetőségeim egyikén.

RENDEZVÉNY

-- Többféle médiumra optimalizált    fotók 

-- 3 munkanapon belüli átadás

-- Kérésre kitelepített stúdió

-- Akár 3 fotós

Bokor Krisztián

+36 30 516 2563

hello@

nirvanartphoto.com

30.000 Ft + ÁFÁ-tól

Mivel minden rendezvény egyedi, személyere szabott, egyedileg elkészített teljes díjszabásunkat

(kiszállás, mobil stúdió, stb...) telefonos egyeztetésünk alapján e-mailben küldjük.

  • Facebook Social Icon

© 2020 - NirvanArt