top of page

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

A legjobb pillanatok

Képekben

Bárhol, bármikor

Fotózás mellett zenészként, előadóként rendszeresen megfordulunk a színpadon, ezért pontosan tudjuk, hogyan lehet úgy megörökíteni egy rendezvényt, hogy a fotókat nézve tökéletesen visszaadja az ott létrejött atmoszférát.

Koncertektől kezdve vállalati rendezvényeken keresztül kiállítások megnyitójáig bármilyen rendezvényt prémium minőségben fotózunk.

Akár 3 fotóssal, célra fejlesztett felszerelések széles skálájával (műtermi fények, fotóháttér) és professzionális utómunkával (retusálás, képek akár nyomtatott megjelenésre) dolgozunk.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

A céges rendezvényektől a pesti undergroundig

Néhány éve az öltönyt cseréltük le fényképezőre, így számos céges rendezvényen vettünk részt. Szabadidőnkben gyakran állunk a színpad másik oldalán zenészként, kortárs költészeti előadóként, ami hasznos tapasztalat, hogy a legszebben adjuk vissza fotókon egy rendezvény hangulatát. A végigbulizott tíz évben pedig megtanultuk, hol készülnek a legjobb fotók: a party kellős közepén.

Célnak megfelelő, professzionális felszerelés

Évek tapasztalata alapján a legjobb eszközöket válogattuk össze, ezért az egyébként kihívást jelentő fényviszonyok között is tökéletes képeket lövünk. Sőt, szeretjük, és mondhatni, hogy keressük a kihívásokat.

Több fotós, összeszokott csapat

Nagyobb rendezvényekre igény esetén akár három fős csapattal is megjelenhetünk. Így garantáljuk, hogy a rendezvény minden fontos pillanata megörökítésre kerül.

Utómunka

Ahogy a filmes korszakban, ugyanúgy a digitális érában is szükség van a fotók előhívására, annyi különbséggel, hogy a sötétkamrát számítógépre cseréltük. A képek utómunkáját minden esetben rendezvényed hangulatához alakítjuk, hogy pontosan tükrözze a minőségét, atmoszféráját.

 

A képeket az őket hordozó médiumnak megfelelően utómunkázzuk: webes használat esetében a weboldalhoz igazítjuk színvilágot és megjelenést, print anyagban a kiadvány arculatához illeszkedő látványvilágot hozunk létre. Természetesen az igényeidnek megfelelően.

MIÉRT HASZNOS SZÁMODRA A PROFESSZIONÁLIS FOTÓSOROZAT?

Szemben a hobbifotós kollégák egyéni felhasználásra alkalmas képeivel a professzionális eszközökkel és tapasztalattal készített fotók számos területen hasznosan felhasználhatóak :

weboldal
Szakmai célokra
Céges imázs
Céges oldalakra
Közösségi média
Sajtómegjelenés

PR ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A tökéletes minőségű fotókat a rendezvény résztvevői szívesebben osztják meg közösségi médiumok felületein, ezáltal vírusmarketing eszközként is kiválóan használhatóak

más-szemmel

Az alkalmazott fotográfián kívül a művészeti fotográfia területén is tevékenykedünk. Az így készült képek szubjektíven, a résztvevők szemszögéből mutatják be a rendezvényt, kiválóan kiegészítve a dokumentálásra szánt sorozatot.

 

Amennyiben igény van rá, elővesszük a fotóművészként használt látásmódunkat, és készítünk egy rövidebb sorozatot, ahol képeink a rajtuk ábrázolt történet egész kontextusát megjelenítik, ezáltal nem csak megszűnnek kétdimenziósnak lenni, hanem az időt kiterjesztve történeteket mesélnek.

füstöt kifújó lány
szigorú emberek
arc és mikrofon a feketeségben
egy jól megérdemelt cigi
félelmetes tekintet
vadász szezon megnyitó
feszült figyelem
három ember és a boldogság
egy nő üvölt egy férfi fülébe
beszéd a mikrofonba

Partnereink

közül néhány
Everness fsztivál
Anker't
Vegan Food fest
Vadász szezon
Fashionweeok budapest
Cooptech
Amnesty international
BNI Hungary
Business Smart

EGYEZTETÉS

HELYSZÍNI FOTÓZÁS

PRÉMIUM FOTÓK

Ez tényleg ennyi.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd időtlenné tenni a befektetett energiával létrehozott rendezvényed, keress az alábbi elérhetőségeim egyikén.

RENDEZVÉNY

-- Többféle médiumra optimalizált    fotók 

-- 3 munkanapon belüli átadás

-- Kérésre kitelepített stúdió

-- Akár 3 fotós

Bokor Krisztián

+36 30 516 2563

hello@

nirvanartphoto.com

30.000 Ft + ÁFÁ-tól

Mivel minden rendezvény egyedi, személyere szabott, egyedileg elkészített teljes díjszabásunkat

(kiszállás, mobil stúdió, stb...) telefonos egyeztetésünk alapján e-mailben küldjük.

bottom of page