top of page

JÓGA FOTÓK

“A jóga nem csak egy mozgásforma, hanem egy életstílus is egyben. Mindent elkövetek, hogy képeim is tükrözzék ezt.”

Kinek ajánljuk ?

Több éve jógázol és szeretnéd kedvenc jógapózaidban megmutatni magad, az általad megálmodott különleges helyszínen vagy akár egy profi fotóstúdióban ?

Közös jógás képeket szeretnél pároddal, barátoddal ?

Jóga oktató vagy és szeretnél gyönyörű képeket, melyeket számos helyen fel tudsz használni a munkádhoz : weboldal, facebook, események, hirdetések, workshopok, táborok, sajtó megjelenések ?

 

A legjobb helyen jársz !

A jóga és én

Jómagam több éve aktív jógagyakorló vagyok, közel áll hozzám ez az életforma. Amikor 2 éve elkezdtük közös utunkat jelenlegi párommal - aki főállású jógaoktató - méginkább középpontba került a jóga, immár a fényképezőgép mögül is. Azóta számos jóga fotózás áll már mögöttem.

Mire számíthatsz ?

A fotózás

  • Professzionális minőségű jóga fotók, amilyeneket a magazinokban is látsz és minden, amire ezekhez szükség van

 

  • Időkorlát nélküli fotózás, hogy nyugodtan dolgozhassunk addig, ameddig meg nem születnek az általad megálmodott képek

 

  • Jóga oktató segít tökéletesen felvenni az ászanákat, ha szeretnéd

 

  • Gyors kép feldolgozás, hogy mielőbb kézhez kapd kész képeidet

  • Alapos utómunka minden kiválasztott képen, hogy a végeredmény tökéletes legyen

_AXE5372-Edit.jpg

Megálmodtad, hogy milyen csodálatos helyszínen szeretnél képeket magadról, esetleg párodról/ barátodról is ? Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot és időpontot kérni.

Ezt követően részletesen egyeztetek veled minden fontos dologgal kapcsolatban. A fotózáshoz szükséges kellékek, a smink, a megfelelő fénybeállítások és a környezet (amennyiben nem műterem) kiválasztása mind fontos részei egy megálmodott kép tökéletes megvalósításának. Ahhoz, hogy én is lássam azt a képi világot, amit megálmodtál, legjobb ha interneten keresel hasonló képeket számomra.

 

Fotózás előtt beszélgetünk és megismerjük egymást, megteremtjük a jó hangulatot. Ez fontos a jó képekhez. Ezt követően a sminkes és fodrász (amennyiben igényeltél sminket, hajat) munkához lát. A fotózás - akár a műteremben, akár más környezetben - nálam nem futószalagon zajlik. Annyi időt szánok rá, amennyi szükséges a tökéletes képekhez. Fontos, hogy fel tudj oldódni, ne érezd, hogy bárki siettetne. A képeket akár rögtön meg is nézheted, és együtt megbeszéljük, hogy mi áll neked a legjobban.

 

A fotózást követően - ha időd engedi - leülünk a monitor elé, és együtt választjuk ki a retusálni szánt képeket. A választást rád bízom, de szívesen segítek. Amennyiben időd ezt nem engedi, akkor 2 napon belül megkapod az összes nyers képet interneten, melyek közül válogathatsz. Ezt követöen 5 munkanapon belül megkapod a kiválasztott képek retusált változatát, DVD-n vagy interneten.

Válassz az alábbi lehetőségek közül :

1.

 

MEGÁLMODOTT HELYSZÍN

Egy erdő, a Margit-sziget vagy akár egy romos ház, álmodd meg a helyszínt és én elkészítem a legszebb jóga képeket rólad.

- 10 db retusált kép

- Nincs időkorlát

- Jógaoktatói segítség

39.000 Ft + áfa

2.

 

JÓGA KÉPEK A 

STÚDIÓBAN

Letisztult, profi jóga képek különböző színű hátterek előtt, műtermi fényekkel. A helyszín jól felszerelt fotóstúdióm, de kérésedre lehet akár egy jóga stúdió is.

- 10 db retusált kép

- Tetszőleges számú ruha

- 2 különböző fénybeállítás

- Nincs műtermi időkorlát

38.000 Ft + áfa

A honlapon történő foglalás fizetési kötelezettséget nem von maga után.

Rendelési opciók

1 profi smink - 8000 Ft

1 profi frizura - 8000 Ft

 

kiszállás Budapesten kívül : 80 Ft/km

bottom of page