top of page

ÜZLETI PORTRÉ FOTÓ

Az Ön sikeres vállalkozásának minőségi megjelenésre van szüksége, Önnek pedig olyan fotókra, melyek tükrözik az Ön üzleti életben betöltött szerepét.

 

Nálunk az üzleti portré, business portré annyit jelent, hogy olyan fotók készülnek, melyek tükrözik az Ön és vállalata által kommunikálni kívánt imázst.


Konzultáció alkalmával egyeztetünk Önnel az elkészíteni kívánt képek stílusáról, majd az Ön által kiválasztott helyszínen elkészítjük azokat. Szükség esetén teljes stúdiófelszereléssel dolgozunk az irodájában, vagy bármilyen egyéb helyszínen.

Üzleti tükör

Előnyök

Kinek ajánljuk ?

EGYEZTETÉS

HELYSZÍNI FOTÓZÁS

PRÉMIUM FOTÓK

Ez tényleg ennyi.

Miért fontosak az üzleti fotók ? Az emberekben tudat alatt először ragad meg a fotó, az arc, a szöveget csak utána olvassák. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy mit kommunikálnak az Ön üzleti fotói.

 

Egy jó üzleti portré bizalmat, megbízhatóságot és magabiztosságot sugároz, valamint tükrözi az Ön személyiségét, üzleti szerepét. Business portréinknál ezeket a fő szempontokat szem előtt tartva készítjük és válogatjuk a képeket.

Az igényes képi megjelenés az üzleti élet elengedhetetlen része, legyen szó szakmai portréról, weboldalra, vagy akár üzleti magazinokba szánt képekről.

  • helyszíni kiszállás teljes stúdió felszereléssel

 

  • Jól felszerelt profi fotó stúdió, amennyiben Ön műteremben szeretne fotókat

 

  • Időkorlát nélküli fotózás

 

  • Csoportos kedvezmény

 

  • Számítógéppel összekötött fotózás, így már fotózáskor nyomon követheti képeit

  • Professzionális retusálás a legmodernebb technikákkal az Ön igényei szerint

 

  • Gyors képfeldolgozás, hogy képeit mielőbb kézhez kapja, az Ön által meghatározott formátumban és méretben

  • Profi sminkes, fodrász, stylist igény szerint

CÉGEK, VÁLLALATOK - teljes céges portfólió, üzleti portré a vezetőkről és alkalmazottaikról, csoport képek, hangulatképek

 

CÉGVEZETŐK, ÜZLETEMBEREK - szakmai portré, business portré műteremben vagy munkakörnyezetben


ÖNÉLETRAJZ (CV) - igazolványkép, portré fotó szakmai önéletrajzhoz, szakmai portfólióhoz

A fotózás

A fotózást megelőző napokban részletesen egyeztetünk Önnel minden fontos dologgal kapcsolatban.

 

Milyen díszletet, helyszínt szeretne? Mit kíván közvetíteni képeivel? Komolyabb vagy vidámabb hangulatú képeket szeretne ?

 

Műtermünkben sokszínű végtelenített háttereink elött dolgozunk. Amennyiben Ön egyéb helyszínt választott, szükség esetén teljes stúdió felszerelésünkkel kitelepülünk, stúdió lámpákat és háttereket is beleértve. A felszerelést, beállításokat minden esetben időhatékonyan végezzük, így Önnek több ideje marad vállalkozására. Tudjuk, hogy az idő pénz, ami az üzleti életben többszörösen igaz.

 

Fotózáskor figyelünk minden apró részletre. Egy gyűrött ing, vagy egy félrecsúszott nyakkendő nemkívánatos elem a képeken, ezért minden esetben ellenőrizzük az apróságnak tűnő részleteket. Igény esetén az elkészült fotókat a helyszínen kiválogatjuk, ezáltal a legjobb retusált képeket adhatjuk át Önnek.

 

Nem helyszíni válogatás esetén legkésőbb a fotózást követő munkanapon elküldjük a nyers képeket interneten, melyek közül kiválaszthatja a retusálásra szánt képeket. A választást Önre bízzuk, javaslatokkal támogatva a döntést. Ezután Ön 3 munkanapon belül kézhez kapja a kiválasztott képek retusált változatát.


 

Válasszon az alábbi lehetőségek közül :

1.

 

SZAKMAI PORTRÉ

Szakmai portréjának tükröznie kell az Ön üzleti életben betöltött szerepét, egyéniségét. Ebben segítünk Önnek tudásunkkal és tapasz-talatunkkal. Szükség esetén helyszínre is kiszállunk.

- 4 db retusált kép

- 1 választható háttér

- 2 különböző ruha

- Nincs műtermi időkorlát

 

- Helyszíni kiszállás : + 10 000 Ft 

26.000 Ft + áfa

2.

 

CÉGES

PORTFÓLIÓ

Megalkotjuk teljes céges portfólióját helyszínre kiszállással. Csoportképeket és egyéni portrékat is készítünk igény szerint. Fontos, hogy az egységes cég-imázs tükröződjön minden képen.

- 3 db retusált kép / fő

- Helyszíni kiszállás

- Választható helyszín

- Nincs időkorlát

- 10+ fő esetén kedvezmény

 ár egyeztetés szerint

3.

 

BUSINESS

IMAGE

Ezeken a képeken hangsúlyt kap a környezet, a többféle beállítás, melyek egy történetet mesélnek Önről, és az üzleti világban betöltött szerepéről. Válassza ezt a csomagot, ha nagyobb és változatosabb képanyagra van szüksége.

- 12 db retusált kép

- Helyszíni kiszállás

- Több helyszín

- Több választható háttér

- Tetszőleges számú ruha

- különböző fénybeállítások

- Nincs időkorlát

49.000 Ft + áfa

A foglalás nem minősül megrendelésnek, célja a kapcsolatfelvétel és a részletek egyeztetése.

Rendelési opciók

1 alap smink  - 5000 Ft

1 alap frizura - 5000 Ft

kiszállás Budapesten kívül : 120 Ft/km

bottom of page