top of page

TÖRTÉNETÜNK

Nirvanart photo logója

Ha két jóbarát együtt lakik, és ugyanaz a hobbijuk, előbb-utóbb bekövetkezik az elkerülhetetlen: közösen kezdenek dolgozni. Így válik a saját projektekből közös munka, a hobbiból pedig hivatás. 

2014-ben alapítottuk a Nirvanart Photo stúdiót. Azóta folyamatosan fejlesztünk mind eszközparkunk, mind pedig fotótechnikák terén. Mára egy jól felszerelt stúdiót és sok elégedett partnert mondhatunk magunkénak. Nem elégszünk meg a közepessel, mindig a maximumra törekszünk!

 

Ugyanazt a valóságot látjuk kétféle nézőpontból: a végeredmény ezáltal egy új, érdekes tér, ahol a fotózás eddig ismeretlen dimenzióit kutatjuk, és alkotjuk meg közösen - a megrendelőink  örömére.

Kezdetben a fotózást az önkifejezés egy új formájának tekintettem. A kortárs lírához és a slam poetryhez köthető szövegek megalkotása mellett a vizuális kommunikációt is használtam, mint a hangulatok átadásához felhasználható platformot. A fotózásban a technikai felkészültség mellett jellemző rám a kreativitás és a szubjektív valóság szokatlan szemszögből történő bemutatása.

Kris.jpg

BOKOR KRISZTIÁN

Axe_bw.jpg

VÁRNAI ÁKOS

Amióta a fotózás hobbimból a hivatásommá vált, szemem előtt két dolog lebeg ; a tökéletességre való törekvés és a kreatív kifejezés megvaló-sítása. A fotózást nem munkának, hanem művészetnek tekintem.

Portréimnál a két legfontosabb szempont számomra; a valódi arc, benső megmutatása és az egyedi-ségre való törekvés. Az előbbihez szeretem megrendelőimet megismerni és az oldott hangulatot megteremteni fotózás előtt. Az utóbbihoz pedig fotózások előtt kreatív ötletekkel készülök, melyek álmatlan éjszakákat és izgalmas képeket eredmé-nyeznek.

bottom of page