top of page
Axe Kpontban az ember

Ákos

Várnai

Projektjeim

Depths of a psyche

Nagy János aka. Afronauta belső világa

Az igazi spiritualitás az, amikor merünk lelkünk legmélyebb bugyraiba is benézni. Nem földet szórunk rá, és virágokat ültetünk, próbálván elfedni mindazt, ami a mélyben lappang. Ehelyett szembenézünk mélységeinkkel, azokkal a sötét kis zugokkal is, amik elsőre félelmetesek, mégis, ezek is mi vagyunk. Az, amikor szembe tudunk nézni ijesztő gondolatainkkal, cselekedeteinkkel és ezekkel együtt tudjuk magunkat elfogadni; az a gyógyulás kezdete.

Nagy János árvaként nőtt fel, nagyon nehéz gyerekkora volt, rengeteg fájdalomban és nélkülözésben volt része. Mára sikeres zenésszé vált, akit sokan szeretnek és követnek. Rengeteget dolgozott azon, hogy idáig eljusson; leginkább magán. Pontosabban belső démonjaival viaskodott és viaskodik a mai napig, azzal a sok fájdalommal, ami nyomot hagy az emberben.

Jani nyáron keresett meg azzal a kéréssel, hogy készítsek róla egy olyan fotósorozatot, ami nem csak a jóképű zenész fiút mutatja be, hanem mélyebbre megy, és megmutatja valódi arcait. Íme az eredmény

Life of Zoe

Kendőzetlen bemutatása egy kevésbé szokványos család életének egy felnövő gyermek szemszögéből.

Egy hosszú fotográfiai projekt indult most el. Szeretném bemutatni Zoé életét, kendőzetlenül, olyan közelről, amennyire csak lehet. Úgy gondolom, az ő élete és a környezet, amiben felnő megéri, hogy ne csak a családi fotóalbumokat töltsem meg a róla készült képekkel.

bottom of page