top of page

PORTRÉ FOTÓK

A profin megvilágított, szépen elkészített képek nem csak a modellek kiváltsága. Ha eddig csodálva nézted mások profi, műtermi képeit, akkor itt az ideje, hogy rólad is készüljenek ilyen fotók.

 

Persze nem mindenki szokott hozzá, hogy fotózzák. Éppen ezért mi mindent megteszünk, hogy kellemessé tegyük számodra ezt az élményt. Tudjuk, hogy így készülnek majd rólad a legjobb képek.

 

"Rólam nem lehet jó képet csinálni." "Nem vagyok fotogén" - Sokszor halljuk ezeket a mondatokat. Valójában rólad is lehet jó fotót csinálni, mindenkinek van fotogén arca. Ehhez meg kell találni az előnyös pózokat, fénybeállításokat, perspektívákat. Ezért vagyunk mi, a fotósok. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal megtaláljuk fotogén éned, és bebizonyítjuk, rólad is készülhetnek jó képek.

Kinek ajánljuk ?

Mindenkinek, aki szeretne magáról (vagy családtagjáról, ismerőséről) profi, de ugyanakkor természetes képeket. A kiválasztott képek alapszintű retusáláson is átesnek, ügyelve a természetesség megtartására.

Mire számíthatsz ?

A fotózás

portré fotó egy kisfiúról

Válassz az alábbi lehetőségek közül :

1.

 

BELÉPÉS A MŰTEREMBE

Megmutatjuk, hogy rólad is készülhetnek gyönyörű képek. Ehhez segít nekünk a jól felszerelt műterem, a fények és szakértelmünk.

- 8 db retusált kép

- 8 db korrektúrázott kép

- Választható háttér

- 2 különböző ruha

- Nincs műtermi időkorlát

29.000 Ft + áfa

2.

 

KEDVENC HELYSZÍNED

Legyen az az otthonod, egy erdő, vagy épp a város szíve, mi minden-hol gyönyörű képeket készítünk rólad. Profi világítást és eszközöket viszünk, hogy mindenhol a legszebb képek születhessenek.​

- 8 db retusált kép

- 8 db korrektúrázott kép

- 1 választható helyszín

- 2 különböző ruha

- Nincs időkorlát

 

 

34.000 Ft + áfa

3.

 

PORTRÉ

EXTRA

Többféleképpen szeretnéd megmutatni magad? Több képet szeretnél? Ezt neked találtuk ki, legyen szó műtermi képekről, vagy akár más helyszínről.

- 16 db retusált kép

- 10 db korrektúrázott kép

- 1 választható helyszín

- Több választható háttér

- 4 különböző ruha

- 2 különböző fénybeállítás

- Nincs időkorlát

48.000 Ft + áfa

A honlapon történő foglalás fizetési kötelezettséget nem von maga után

  • Otthonos környezet, kellemes hangulat

 

  • Időkorlát nélküli fotózás, hogy nyugodtan dolgozhassunk addig, ameddig meg nem születnek a tökéletes képek

 

  • A képeket közvetlen a fotózást követően közösen válogatjuk ki

 

  • Gyors kép feldolgozás, hogy mielőbb kézhez kapd kész képeidet

 

  • Professzionális retusálás, hogy képeid tényleg megszólaljanak

  • Professzionális stúdió, eszközök és stáb

Mikor megérkezel hozzánk, kellemes kertvárosi környezetben, egy tágas házban találod magad, műtermünk küszöbén. Fotózás előtt válogathatsz különleges teáinkból, és megbeszéljük, hogyan is látnád viszont magad a képeken. Eközben számunkra világossá válik, hogy milyen fények, beállítások illenek hozzád. Akár vannak ötleteid, akár teljesen ránk bízod magad, két dolog biztos: a tökéletes képek, és a kellemes élmény

 

Ezt követően a sminkes és fodrász (amennyiben igényeltél sminket, hajat) munkához lát. A fotózás - akár a műteremben, akár más környezetben - nálunk nem futószalagon zajlik. Annyi időt szánunk rá, amennyi szükséges a tökéletes képekhez. Fontos nekünk, hogy fel tudj oldódni, ne érezd, hogy bárki siettetne. A képeket akár rögtön meg is nézheted, és együtt megbeszéljük, hogy mi áll neked a legjobban.

 

A portré fotózás végén - ha időd engedi - leülünk a monitor elé, és együtt választjuk ki a retusálni szánt képeket. A választást rád bízzuk, de szívesen segítünk. Amennyiben időd ezt nem engedi, akkor 2 napon belül megkapod az összes nyers képet interneten, melyek közül válogathatsz. Ezt követően 5 munkanapon belül megkapod a kiválasztott képek retusált változatát, DVD-n vagy interneten.

Rendelési opciók

1 profi smink - 8000 Ft

1 profi frizura - 8000 Ft

 

kiszállás Budapesten kívül : 80 Ft/km

bottom of page