top of page

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Ha szereted a szépséged megmutatni másoknak, akkor jó helyen jársz! Erről árulkodnak a szórakozóhelyeken készült szelfijeid, vagy a belvárosi éjszaka legszebb pillanatai alkalmával rólad készült fotók. A barátnőid születésnapján is téged szeret legjobban a kamera, és ezt a közösségi oldalakon is szereted megmutatni a Facebook ismerőseid és az Instagram követőid legnagyobb örömére.

Ha azonban egyszerűen csak a minőségi divatfotó az, amit viszont látnál magadról, vagy portfólió fotózás miatt látogattál meg minket, akkor is jó helyen jársz!

Minőség

A mostani telefonok kamerái sokszor lehetővé is teszik szép fotók készítését. Azonban vannak olyan esetek, amikor egy fotós látásmódja és felszerelése hatalmas különbséget tesz fotó és fotó közé.

portfolió fotó egy vörös ruhás lányról

Utómunka

Saját webes album

Kinek ajánljuk ?

MAGADNAK - Hányszor képzelted el magad magazinok címlapján? Most itt a lehetőség, hogy elkészüljön rólad az a divatfotó sorozat, ami bármlyik divatmagazinban megállná a helyét.

PÁRODNAK - Ha a párod igazán szeret, akkor ébredés után, smink nélkül is a királylányt látja benned (hidd el, így van, ha bevallja, ha nem). Ezt meghálálhatod neki egy olyan fotósorozattal, amin megmutatod legszebb éned.

HOSTESS MUNKÁKHOZ - Igaz a mondás: Magyarországon gyönyörűek a lányok. Éppen ezért sok versenytársad jelentkezik ugyanarra a munkára. Portfólió fotózás során figyelünk arra, hogy számos arcod megmutassuk. Végeredmény; sokszínű és minőségi képek, amivel sokat segítesz az ügynökségeknek, hogy téged válasszanak.

Mire számíthatsz ?

A fotózás

Mikor megérkezel hozzánk, kellemes kertvárosi környezetben, egy tágas házban találod magad, műtermünk küszöbén. Fotózás előtt válogathatsz különleges teáinkból, és megbeszéljük, hogyan is látnád viszont magad a képeken. Eközben számunkra világossá válik, hogy milyen fények, beállítások illenek hozzád. Akár vannak ötleteid, akár teljesen ránk bízod magad, két dolog biztos: a tökéletes képek, és a kellemes élmény

 

Ezt követően a sminkes és fodrász (amennyiben igényeltél sminket, hajat) munkához lát. A fotózás - akár a műteremben, akár más környezetben - nálunk nem futószalagon zajlik. Annyi időt szánunk rá, amennyi szükséges a tökéletes képekhez. Fontos nekünk, hogy fel tudj oldódni, ne érezd, hogy bárki siettetne. A képeket akár rögtön meg is nézheted, és együtt megbeszéljük, hogy mi áll neked a legjobban.

 

A portfólió fotózás végén - ha időd engedi - leülünk a monitor elé, és együtt választjuk ki a retusálni szánt képeket. A választást rád bízzuk, de szívesen segítünk. Amennyiben időd ezt nem engedi, akkor 2 napon belül megkapod az összes nyers képet interneten, melyek közül válogathatsz. Ezt követően 5 munkanapon belül megkapod a kiválasztott képek retusált változatát, DVD-n vagy interneten.

Válassz, hogy milyen célból szeretnél portfóliót:

1.

 

BEMUTATKOZÁS

 

Mutasd meg magad ! Gyönyörű retusált műtermi képeken láthatod viszont magad. 

- 6 db retusált kép

- 6 db korrektúrázott kép

- 2 választható háttér

- 2 különböző ruha

- Nincs műtermi időkorlát

- Saját webes album

28.000 Ft + áfa

2.

 

TELJES

PORTFÓLIÓ

Portfólió fotózás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy számos arcod megmutathassuk, ezáltal egy sokszínű portfólió születik gyönyörű képekkel.

- 12 db retusált kép

- 10 db korrektúrázott kép

- Több választható háttér

- 5 különböző ruha

- 3 különböző fénybeállítás

- Nincs műtermi időkorlát

- Saját webes album

47.000 Ft + áfa

3.

 

SZÉPSÉG

EXTRA

Nem elégszel meg pár szép képpel ? Egy egész napos fotózás 2 helyszínen garantálja, hogy számos arcod megmutathasd. Ez a nap rólad szól !

- 24 db retusált kép

- 15 db korrektúrázott kép

- 2 Különböző helyszín

- Egész napos fotózás

- Több választható háttér

- Tetszőleges számú ruha

- különböző fénybeállítások

- Nincs műtermi időkorlát

- Saját webes album

66.000 Ft + áfa

A honlapon történő foglalás fizetési kötelezettséget nem von maga után.

A másik hatalmas különbség a telefonos és a műtermi fotók között a profi retus. Egyre több alkalmazás rendelkezik beépített retus filterrel, azonban az emberi kéz aprólékos mozdulataival és milliméteres pontosságával (magazin szintű retus) távolról sem versenyezhetnek. Te azért vagy itt, mert tökéletes képeket szeretnél.

Mennyit számít a retusálás? Ennyit!

A tökéletes alatt azt értjük, hogy pontosan azt látod viszont rajta, ahogyan látni szeretnéd magad. Ennek a technikai megvalósítása a mi feladatunk, neked csupán annyi a teendőd, hogy létezz,  ahogy neked a legkényelmesebb.

  • Otthonos környezet, kellemes hangulat

 

  • Időkorlát nélküli fotózás, hogy nyugodtan dolgozhassunk addig, ameddig meg nem születnek a tökéletes képek

 

  • A képeket közvetlen a fotózást követően közösen válogatjuk ki

 

  • Gyors kép feldolgozás, hogy mielőbb kézhez kapd kész képeidet

 

  • Professzionális retusálás, hogy képeid tényleg megszólaljanak

 

  • Minden ami egy divatfotózás , portfólió fotózás kelléke ; profi stáb, professzionális eszközök és stúdió, divatfotó kellékek

Szeretnéd elkészült képeidet egy igényes helyen a neten megmutatni? Azt szeretnéd, hogy képeidet csak bizonyos ismerőseid láthassák? Szeretnél egy minőségi portfólió albumot, melyet a hostess és modell ügynökségek számára linkelhetsz ?

 

Fotósorozatodat kérésedre egy külön webcímmel rendelkező internetes fénykép albumba is feltesszük, melyet kívánság szerint akár jelszóval is levédünk. A fénykép albumon belül akár több almappa is létrehozható (külön jelszóval), az egyes mappák képei egy kattintással letölthetőek.

Ha fontos számodra fotóid igényes megjelenése, most ingyen kérheted bármelyik portfólió fotó csomaghoz saját web albumodat. Így néz ki egy webes fotó album :

Rendelési opciók

1 profi smink - 6000 Ft

1 profi frizura - 6000 Ft

 

kiszállás Budapesten kívül : 80 Ft/km

bottom of page