top of page

KREATÍV FOTÓK

Kreativitás, a formák újraértelmezése, különböző elemekből új valóságok alkotása : ezek jellemeznek minket, és mivel ide kattintottál, téged is. Most lehetőséged van legmerészebb ötleteid megvalósítására is. Legyen az egy különleges környezet, arcfestés, tánc, egy különleges hangulat, mi megvalósítjuk azt, amit megálmodtál.

Kinek ajánljuk ?

Szeretnél valami mást, valami különlegeset? Merész ötleted van, amit szeretnél egy gyönyörű képen viszontlátni? Ez az oldal neked és rólad szól!

Mire számíthatsz ?

  • Otthonos környezet, kellemes hangulat

 

  • Időkorlát nélküli fotózás, hogy nyugodtan dolgozhassunk addig, ameddig meg nem születnek a tökéletes képek

 

  • A képeket közvetlen a fotózást követően közösen válogatjuk ki

 

  • Gyors kép feldolgozás, hogy mielőbb kézhez kapd kész képeidet

 

  • Professzionális retusálás, hogy képeid tényleg megszólaljanak

 

  • Minden amire szükség van kreatív és gyönyörű képekhez; profi stáb, professzionális eszközök és stúdió, különböző kellékek

Utómunka

Ahhoz, hogy az általad megálmodott képi világ meg is valósuljon professzionális utómunkára van szükség. Nem átlagos képeket szeretnél, hanem egy különleges látványvilágot lélegzetelállító képeken keresztül. Mi megvalósítjuk ezt !

Mennyit számít a retusálás? Ennyit!

A fotózás

A fotózást megelőző napokban részletesen egyeztetünk minden fontos dologgal kapcsolatban. A fotózáshoz szükséges kellékek, a smink, a megfelelő fénybeállítások és a környezet (amennyiben nem műterem) kiválasztása mind fontos részei egy megálmodott kép tökéletes megvalósításának. Ahhoz, hogy mi is lássuk azt a képi világot, amit megálmodtál, legjobb ha interneten keresel hasonló képeket számunkra.

 

Fotózás előtt beszélgetünk és megismerjük egymást, megteremtjük a jó hangulatot. Tudjuk, hogy ez fontos a jó képekhez. Ezt követően a sminkes és fodrász (amennyiben igényeltél sminket, hajat) munkához lát. A fotózás - akár a műteremben, akár más környezetben - nálunk nem futószalagon zajlik. Annyi időt szánunk rá, amennyi szükséges a tökéletes képekhez. Fontos nekünk, hogy fel tudj oldódni, ne érezd, hogy bárki siettetne. A képeket akár rögtön meg is nézheted, és együtt megbeszéljük, hogy mi áll neked a legjobban.

 

A fotózást követően - ha időd engedi - leülünk a monitor elé, és együtt választjuk ki a retusálni szánt képeket. A választást rád bízzuk, de szívesen segítünk. Amennyiben időd ezt nem engedi, akkor 2 napon belül megkapod az összes nyers képet interneten, melyek közül válogathatsz. Ezt követöen 5 munkanapon belül megkapod a kiválasztott képek retusált változatát, DVD-n vagy interneten.


 

kreatív portré fotó fényekkel

Válassz az alábbi lehetőségek közül :

1.

 

KREATÍV

PORTRÉ

Megvalósítjuk kreatív ötletedet műtermünk-ben, vagy akár más környezetben. A végeredmény : gyönyö-rű és különleges képek

- 8 db retusált kép

- 10 db korrektúrázott kép

- 1 választható helyszín

- 2 különböző fénybeállítás

- 3 különböző ruha

- Nincs műtermi időkorlát

39.000 Ft + áfa

2.

 

KREATÍV

NAP

Az egész nap rólad szól! Hagyunk időt arra, hogy minden ötletedet megvalósíthassuk számos beállításon, ruhán, és akár több helyszínen keresztül.

- 20 db retusált kép

- 10 db korrektúrázott kép

- Egész napos fotózás

- Több választható helyszín

- Tetszőleges számú ruha

- Különböző fénybeállítások

- Nincs műtermi időkorlát

65.000 Ft + áfa

Rendelési opciók

A honlapon történő foglalás fizetési kötelezettséget nem von maga után.

1 profi smink - 8000 Ft

1 profi frizura - 8000 Ft

 

kiszállás Budapesten kívül : 80 Ft/km

bottom of page