top of page

KONCERT FOTÓK

Igazán jó és egyben különleges koncert fotókat szeretnél? Legszebb koncertjeidet meg szeretnéd örökíteni és különböző médiumokon közzé tenni? Számos ok szól amellett, hogy a legjobb helyen jársz.

Miért mi ?

EGY CIPŐBEN EVEZÜNK

Zenészként, számtalan zenekart és színpadot megjártunk mi magunk is. Ismerjük a zenekarok lelkivilágát :)  Nekünk a színpad otthonos környezet, éppen ezért könnyen megtaláljuk az ideális szögeket, elkapjuk az ideális pillanatokat.

TUDJUK MI A FONTOS

Ismerjük a zenei köröket és a médiát. Tisztában vagyunk vele, hogy egy adott zenekarnak milyen képekre van szüksége. Legfontosabb, hogy a képek hűen tükrözzék a zenekar stílusát, egyéniségét. Ha lehetőség van rá, fotózás előtt meghallgatjuk a zenéteket, így könnyebben tudunk képet alkotni arról, milyen stílusú fotókra van szükségetek.

FELKÉSZÜLTÜNK

Professzionális fotókat készítünk, ehhez pedig professzionális eszközök egész tárházát vetjük be. Kérésedre akár 2-3 fős fotós stábot is tudunk mozgósítani, így még több profi kép születik.

MINŐSÉG

Minden körülmények között a legmagasabb minőségű fotókra törekszünk. A fotók feldolgozásánal nagy figyelmet fordítunk arra, hogy azok milyen médiumon fognak megjelenni (nyomtatott, webes, stb.). Így garantáljuk a megjelenő képek legjobb minőségét.

AZ IDŐ PÉNZ...

...vagy legalábbis fontos tényező. Szeretnéd, hogy a koncert képei a lehető leghamarabb megjelenjenek, mi pedig segítünk ebben is. Garantáljuk, hogy a koncertet követő 3 napon belül kézhez kapod végleges képeidet.

UTÓMUNKA

Nálunk az utómunka kiemelten fontos. Az utómunkának is tükröznie kell a zenekar stílusát, a képek hangulatát. 

Kitelepült stúdió

Mire számíthatsz ?

  • Profi stáb és eszközök

 

  • Gyors kép feldolgozás, hogy mielőbb kézhez kapd kész képeidet

 

  • Megfelelő médiumra optimalizált fotók, professzionális utómunkával

KONCERT

-- Többféle médiumra optimalizált    fotók 

-- 3 napon belüli átadás

-- Kérésre kitelepített stúdió

-- Többtagú stáb

Bokor Krisztián

+36 30 516 2563

hello@

nirvanartphoto.com

25.000 Ft + ÁFÁ-tól

Mivel minden koncert fotózás egyedi, személyere szabott, egyedileg elkészített teljes díjszabásunkat

(kiszállás, időtartam, stb...) telefonos egyeztetésünk alapján e-mailben küldjük.

Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén :

Ha különlegesen jó képeket szeretnél koncertedről, lehetőség van stúdió vakuk telepítésére is a színpadra. Így ideális fényviszonyokat tudunk biztosítani a koncert fotózásához. Az így készült képeket sokkal szélesebb körben tudod felhasználni (pl. honlapodhoz háttérképnek, magazinokba, stb.).

bottom of page