top of page
Alap

ENTERIŐR FOTÓZÁS

A legszebben szeretnéd 
bemutatni az üzletedet.

Nekünk megvannak ehhez a vizuális eszközeink

Nagy odafigyeléssel berendezett üzlethelyiséged, irodád sokat elárul vállalkozásodról. Ahogy élőben megteremtetted a kívánt atmoszférát, ugyanolyan fontos, hogy ez az enteriőrt bemutató fotókon is világosan érezhető legyen. Internetről működő világunkban természetes, hogy vendéged, vásárlód elsőként üzleted fotóival fog találkozni a világhálón, csak ezt követően megfelelő impulzusok hatására látogat el hozzád.

A NirvanArtnál nemcsak a berendezést fotózzuk, hanem a helyiség hangulatát, atmoszféráját jelenítjük meg a képeken. Így leendő ügyfeleid, vásárlóid, vendégied már a fotók megtekintése közben átérzik az őket fogadó hangulatot...

Prémium enteriőr fotókkal garantálod, hogy üzleted látogatóinak száma többszörösére nő

Enteriőr fotó egy étteremről

Miért minket válassz ?

Első a minőség

Tapasztalataink alapján legalább 2 és fél óra fotózás szükséges egy normál méretű üzlet kiváló minőségben történő bemutatásához. Rászánjuk időnket és energiánkat, hogy minden elkészült kép a lehető legszebb legyen!

Az idő pénz

Tudjuk, hogy a lehető leghamarabb szeretnél pénzt keresni üzleteddel. Többen dolgozunk együtt, így akár már a megrendelést követő napon vállaljuk a fotózást. Ezt követően garanciát vállalunk a végleges, retusált fotók 3 munkanapon belüli átadására.

Sokatmondó képek

A házi készítésű kép és a professzionális, vendégcsalogató ingatlanfotó közötti különbség, hogy utóbbinál a sötét és a világos részek egyaránt látványosan jelennek meg.

Speciális technikai eszközök segítségével a kész fotót több képből állítjuk elő erre a célra tervezett HDR szoftver segítségével. Így jutsz a ma elérhető legmagasabb minőségű ingatlanfotókhoz, amely a weboldalad látogatóiból fizető vendégeket generál.

Ingatlan fotó és a 21. század - hogyan dolgozunk?

Fotózás során a fényképezőt állványra helyezzük, ezzel garantáljuk a tűéles fotókat. A vezérlést tablet segítségével végezzük, melyen ugyanazt a képet látjuk, amit a kamera. Így már a fotó elkészülte előtt lehetőségünk van nagy méretben megtekinteni, hogy mi szerepel a végleges képen. Ezáltal lehetőség nyílik az adott helyiség optimális berendezésére minden egyes fotóhoz, a nem kívánatos tárgyak, képi elemek eltávolítására. Ezzel garantáljuk a tökéletes fotókat.

Enteriőr fotózás állványról, számítógéppel összekötve

 - gyakorlat -

tudatosan válogatott, profi eszközöket használunk, ezáltal  tökéletes fotókat kapsz kézhez, amelyek vonzzák a látogatókat.

-

kérésre laptoppal érkezünk, és együtt, a helyszínen válogatunk a legjobb képek közül

-

a kiemelkedően magas minőségű utómunkának köszönhetően reklámra, promócióra is alkalmas képeket készítünk

-

-

a képek magas dinamikatartományú (HDR) feldolgozással készülnek, ezáltal a sötét és a világos részek is jól kivehetőek, részletgazdagok.

nagylátószögű optika segítségével a kisebb helysiégek is látványosak a fotókon

-

-

laptopunk összeköttetésben áll a fényképezővel, ezáltal még a kép elkészülte előtt láthatjuk a végeredményt.

fotó egy színes enteriőr hangulatról

Konzultáció alkalmával egyeztetünk a szükséges képek számáról és stílusáról. Fotózás után lehetőség van a helyszínen együtt kiválogatni a tökéletes képeket, amelyeket irodánkban történő utómunkát követően legkésőbb három munkanap múlva átadunk.

MEGRENDELÉS

KONZULTÁCIÓ

PRÉMIUM FOTÓK

Ez tényleg ennyi.

Irányár : 30 000 Ft + áfa (14 kép)

A fenti ár csak irányár. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, függően az ingatlan méretétől, szobák számától és képek jellegétől. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a "Kapcsolatfelvétel" gomb segítségével, vagy keress minket az alábbi számon :

Bokor Krisztián

+36 30 516 2663

A honlapon történő foglalás fizetési kötelezettséget nem von maga után.

Rendelési opciók

kiszállás Budapesten kívül : 120 Ft/km

bottom of page